iş ayakkabısı amazon Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Belirli bir süre giydikten sonra ayak bileklerinde ağrılar oluşmakta böylece zaman zaman iş ayakkabısını giymeden sahaya çıkılmaktadır. Buda risk yaratmaktadır.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Bu ayakkabılar, kullanıcılarına konforun yanı sıra maksimum koruma sağlar. Dünya çapında 55’10 fazla ülkeye hizmet sunan YDS Shop'tan tercih edeceğiniz iş güvenliği ayakkabılarınızla her zaman maksimum koruma ve konforda çalışın. En kaliteli ve dayanıklı modeller için kategorimize göz atabilirsiniz.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? Internet sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the web satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı çelik burunlu iş ayakkabısı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun adını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama ten milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

"P" standardına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli iş ayakkabısı yds hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve ayakkabi standi özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

The resource you are seeking may have been eliminated, had its title transformed, or is quickly unavailable.

Report this wiki page